Støttekomiteen for Tibet

 

 

 

Støttekomiteen for Tibet er rammen om et dansk engagement for at forbedre vilkårene for den tibetanske befolkning ved at støtte deres ikke-voldelige kamp for frihed, menneskerettigheder, demokrati og selvbestemmelse.

Tibet-demonstranter tæt på Hu Jintao

15. juni 2012: Det lykkedes os at gøre mindst ét tibetansk flag synligt for Hu Jintao under hans sejltur med Kongeskibet Dannebrog.

 

Trods et stort opbud af sikkerhedsfolk og politi lykkedes det her til middag arrangørerne af aftenens demonstration for et frit Tibet at opsende et tibetansk flag i heliumballoner under Hu Jintaos besøg på Langelinie.

Vi var desuden tilstede, da den kinesiske præsident og hans følge ankom i biler til Den Lille Havfrue og viste andre tibetanske flag frem på ca. 2 meters afstand af ham, mens vi råbte "Free Tibet".

Når Helle Thorning-Schmidt ikke vil tale Tibet med Hu, som er hovedansvarlig for undertrykkelsen i Tibet gennem 20 år, må
vi andre vise den kinesiske præsident, at vi fordømmer hans politik i Tibet, og at den eneste vej frem er at lytte til det tibetanske folks ønsker.

Bliv aktiv - gør en forskel

Har du lyst til selv at gøre noget for tibetanernes sag? Støttekomiteen for Tibet har altid brug for nye aktive

Læs mere…

Donation

Udover at blive medlem kan du støtte arbejdet for tibetanernes sag økonomisk ved at indsætte en donation på Støttekomiteens konto: reg. nr. 1551 konto nr. 2719134.

Du kan også sende os en mail og bede om at få tilsendt et girokort.

 • Demonstration ved Kinas ambassade den 10. marts 2018

  Foto fra demonstration

   

   

   

   

   

   

   

  STED: Øregårds Allé 25, 2900 Hellerup

  TID: Lørdag den 10. marts kl. 14

  Læs mere…  
 • Opfordring til justitsministeren

  Kære justitsminister Søren Pape Poulsen

  I forbindelse med, at Tibetkommissionen nu har afgivet beretning, vil Støttekomiteen for Tibet gerne bidrage til, at dens værdifulde arbejde kommer til at skabe varig forandring. Denne henvendelse, der også er sendt til Folketingets Retsudvalg, drejer sig dog ikke om kommissionens konklusioner, men om det, som den ikke har udtalt sig om.

  Læs mere…  
 • Formanden for Folketinget modtager to medlemmer af det tibetanske eksilparlament

  Formanden for Folketinget, Pia Kjærsgaard, modtog to medlemmer af det tibetanske eksilparlament, Ven. Geshe Rongpo Lobsang Nyandak og Jigme Jungney i sin embedslejlighed på Christiansborg den 17. maj 2016.

  Læs mere…